Horen, Zien en Praten

Nieuws van HZP

 

Hieronder zal alle nieuws van HZP geplaatst worden, in volgorde van actualiteit.
Wat hier geplaatst wordt:
- wijzigingen op deze website

- alle activiteiten van HZP buiten deze site, dus:

     promotieactiviteiten

     HZP in de (sociale) media

     agenda (zodra van toepassing)

     belangrijk nieuws uit de Blog

- alles wat interessant is voor HZP maar nergens anders past

HZP helemaal vernieuwd!

 

Vandaag heb ik de afgelopen week volledig aangepaste pagina's 'Over HZP', 'Over John' en 'Nieuws' online gezet.
Het afgelopen jaar heb ik vrijwel niets met HZP gedaan maar kortgeleden kreeg ik toch weer inspiratie om het nog een keer te proberen. Niet alleen omdat ik zelf nu weer beter voel maar ook omdat ik achteraf zie dat ik me misschien te beperkt heb gepresenteerd. Als 'ervaringsdeskundige' ben ik er niet alleen voor mensen met seksuele problemen... Hoewel dit zeker een rode draad is op de hoofdsite 'derest.net', schrijf ik over veel meer en heb ik veel bredere ervaringen. Lees daarover onder 'Over HZP'.


De nieuwe opzet van de pagina's is korter en iets 'zakelijker'. Want de lappen gevoelstekst hielden veel mensen misschien tegen om het allemaal te lezen, laat staan om contact op te nemen.

 

Ik werk nog aan manieren op de andere websites om mezelf nog beter te laten zien zodat dit misschien ook doorwerkt naar HZP.

Blijf de site volgen!

 

Onder 'Nieuws' (deze pagina) heb ik alle oude berichten, die erg slecht ingevoegd waren, omgezet in de blog-vorm. Zo is alles overzichtelijk en kan ik er veel eenvoudiger nieuwe berichten aan toevoegen.

 

Verder zal er even weinig veranderen, daarvoor blijft dit primair de informatie-site voor mijn initiatief 'Horen, Zien én Praten'.

Ik hoop dat er gebruik van wordt gemaakt!